Corona preventie producten

Heeft u de nodige maatregelen genomen om op een verantwoorde manier uw school, winkel, kantoor, kapsalon, massagesalon, schoonheidssalon of horecagelegenheid te openen? Haaxman Lichtreclame voorziet u graag van alle corona preventie materialen die nodig zijn om binnen de anderhalve meter samenleving te kunnen functioneren.

Ons assortiment bestaat uit corona vloerstickers, corona raamstickers, corona banieren, corona spandoeken, corona roll-up banners, corona stoepborden en corona preventieschermen.

Om u te voorzien van de juiste uitstraling is het mogelijk standaardproducten te bestellen die zijn onderverdeeld in drie categorieën. Allereerst de corona preventiematerialen algemeen, dit zijn middelen die een basic uitstraling hebben en uitstekend toegepast kunnen worden binnen uw winkel, kapsalon, schoonheidssalon, massagesalon of op uw kantoor. Daarnaast hebben wij preventieproducten voor scholen. Deze hebben een speelse uitstraling om aandacht te trekken bij de kinderen. Het is van belang duidelijk te communiceren en onze preventiematerialen helpen u hierbij!

Tot slot hebben wij al preventiemateriaal voor horecagelegenheden, naast de corona preventie middelen zoals stickers en banieren, hebben wij ook speciale tussenschotten. Deze kunnen tussen tafels neergezet worden.

Heeft u liever geen standaardproducten maar zoekt u naar producten die meer aansluiten bij uw huisstijl? Alle producten zijn naar wens aanpasbaar en kunnen ook met uw eigen logo/in uw huisstijlkleuren worden geleverd.

Bestellen doet u door te mailen via ons contactformulier of bel ons op 0297383344. Haaxman kan alle corona preventie materialen voor u monteren, maar het is ook mogelijk dit zelf te doen. Wij leveren, indien u zelf gaat monteren, de producten aan met een uitgebreide handleiding. Wij kunnen op zeer korte termijn leveren, zo kunt weer op een verantwoorde manier open!