BPD kiest voor onverlichte letters van Haaxman

Voor BPD sluit de strategische ligging van dit kantoor in de hoofdstad beter aan bij de Europees georiënteerde ambities van de gebiedsontwikkelaar. Voor dit kantoor moest natuurlijk een logo voor worden gemaakt en Haaxman heeft dit uitgevoerd.

Voor BPD sluit de strategische ligging van dit kantoor in de hoofdstad beter aan bij de Europees georiënteerde ambities van de gebiedsontwikkelaar. BPD is er trots op het Burgerweeshuis, een van de belangrijkste naoorlogse Rijksmonumenten van Nederland, te betrekken. Momenteel ondergaat het pand een omvangrijke transformatie, in lijn met het gedachtegoed van architect Aldo van Eyck. Het pand is gelegen aan het IJsbaanpad, vlakbij het Olympisch Stadion en de A10.

Haaxman kreeg de opdracht voor een sober uit te voeren onverlicht logo in de tuin. We kozen voor letters met een inwendige niet zichtbare constructie. Het logo (een outline) bepaalde de dikte van de kokers. Het geheel werd uiteindelijk in 2 kleuren grijs gespoten. Mede dankzij vakwerk van Ben Krieger (onze lasser) is het een bijzonder fraai object geworden. Voorwaar weer een tevreden Haaxman klant.