Mooie zuil voor Ter Steege in Aalsmeer

Bij de firma Ter Steege in Aalsmeer hebben we een prachtige dubbelzijdige zuil geproduceerd die is  voorzien van het doorgestoken logo TER STEEGE en deels RVS bekleding.

Zij hebben twee showrooms in Nederland, in Rijssen en in Aalsmeer. Zien, voelen, beleven en sfeerproeven, dat is waar deze showrooms om bekend staan. Wandel door de sfeervolle indoor- en outdoorafdelingen. Geheel ingericht volgens de toekomstige trends met sfeerkamers en passende potterie, woondecoratie, tableware, bloemvazen en mandwerk.

Het House of Inspiration heeft een oppervlakte van meer dan 2500m². Bent u nog niet geweest?? Dan wordt het zeker tijd om Ter Steege en haar Twentse gastvrijheid te ontmoeten! Onze showroom in Aalsmeer is nog geen tien minuten lopen van de Bloemveiling. Dus bent u in de buurt, vergeet dan niet bij ons langs te komen.

Door de mooie zuil van zo'n 3 meter hoog is het pand niet te missen. Wilt u ook eens kennismaken met de producten van Haaxman? Maak een afspraak met één van onze adviseurs via info@haaxman.com of via het formulier op deze website! We komen graag bij u langs! Onze adviezen zijn altijd vrijblijvend!