Plegt-Vos

Zij zijn Plegt-Vos. Niet zomaar een bouwbedrijf. Zij creëren slimme oplossingen voor de behoeften van mensen en organisaties. Gisteren, vandaag en in de toekomst. Kennis van mensen combineren ze met vakmanschap. ze denken met je mee en ze denken vooruit. Origineel en een tikkeltje eigenwijs.

 

Net zoals wij bij Haaxman. Wij doen ook alles op onze eigen-wijze! We denken vooral mee om zo efficiënt mogelijk voor u te werken. Dat doen we in de randstad maar óók in Almelo!

Haaxman Lichtreclame BV verkreeg de opdracht voor het compleet produceren en monteren van deze bijna 270 cm hoge MEGA letters! Het logo is zowel naar voren als naar achteren uitlichtend en de zwarte letters alleen naar achteren.

Met de slimme oplossing van de moderne gerobotiseerde fabriek geeft Plegt-Vos antwoord op de groeiende behoefte aan meer en betaalbare woningen in Nederland. Theo Opdam: “We geven de keten op een nieuwe manier vorm en beperken verspilling tot het minimum. Onze robots zorgen voor snelheid en kwaliteit waarmee we het bouwproces sneller, betaalbaarder én duurzamer maken.”

De fabriek produceert naast kant-en-klare woningen en woningcomponenten voor grondgebonden woningen en appartementsgebouwen, ook standaard renovatie- en verduurzamingsoplossingen voor bestaande bouw. Dit zijn volledige woningen tot woningdelen zoals gevels, daken, binnenwanden en complete badkamers. Alles wordt compleet en kant-en-klaar vanuit de fabriek geleverd. Doordat het gehele bouwproces in de fabriek wordt geïntegreerd, kan op de bouwlocatie de woning in slechts enkele dagen tijd afgemonteerd worden.