Lomans Amersfoort op de kaart gezet!

Bij Lomans vinden zij al ruim 100 jaar dat sociale omgevingen goed voor elkaar horen te zijn. Moeten kloppen. Daarom werken zij met hart voor mensen en passie voor hun vak, samen aan de woon-, werk- en leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Dat voel je, die aandacht merk je. Wat zij installeren, willen zij ook optimaal laten presteren! Dáár gaat hun hart sneller van kloppen.

Het Haaxman hart gaat sneller kloppen van mooie (licht)reclame en nadat we het nieuwe kantoor van Lomans in Capelle aan den IJssel hadden voorzien van het nieuwe verlichte logo was dan nu het pand in Amersfoort aan De Astronaut 32 aan de beurt.


De logo's zijn uitgevoerd in het fraaie profiel 8 dat zich kenmerkt door volle kunststof acrylaat letters gemonteerd op een aluminium bodem. Het vignet is bijna 2 meter lang en de letter l ca 80 cm hoog. De subtekst is van Acrylox. Oordeel zelf: dát staat toch PRACHTIG!
Wilt U óók eens weten wat Haaxman voor UW bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Haaxman en vraag naar Edwin ter Linden (0297 38 33 44) of bel hem mobiel op 06 10 22 23 71 en ook mailen naar e.terlinden@haaxman.com behoort tot de mogelijkheden! En wellicht zien we elkaar snel...... #logo #lomans #lichtreclame #haaxman