Nieuwe reclames voor nieuwbouw G. van Doesburg in Zaltbommel

Personal touch in Transport & Logistics
Servicegerichte transport en logistiek. Dat is waar G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. voor staat. Van beginnend transporteur in de 70-er jaren zijn ze uitgegroeid tot een full-service logistiek partner van formaat. Groot geworden door altijd het belang van de klant voorop te stellen en daarbij het persoonlijk contact nooit uit het oog te verliezen.

Alles onder één dak, een moderne en gevarieerde transportvloot en inmiddels 85 vaste goed gemotiveerde medewerkers die trots zijn op hun bedrijf en u als klant graag ontzorgen. Centraal in Nederland gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand. Modern, flexibel, veilig en klaar voor de toekomst. Personal touch in Transport & Logistics!

 

Haaxman Lichtreclame BV uit Mijdrecht verkreeg opnieuw de opdracht om de lichtreclames voor het nieuwe pand in Zaltbommel te verzorgen compleet met het vergunningstraject bij de gemeente.

Oordeel zelf! Ziet er weer gelikt uit! Gijs Van Doesburg van harte gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe locatie in Zaltbommel! Harco Burgers bedankt voor het vertrouwen in Haaxman Lichtreclame BV

Wilt ú ook eens weten wat wij bij u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op via 0297 38 33 44 of e.terlinden@haaxman.com en ik vertel u alles over onze wijze van werken en geef vrijblijvend advies over uw situatie! #logistics #transport #haaxman #lichtreclame