MSD wordt (weer) ORGANON

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf en ontstaan vanuit een spin-off van Merck & Co., Inc. (MSD buiten de VS en Canada) met de missie om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. Ze bouwen voort op hun sterke basis van meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten binnen een reeks therapeutische gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, dermatologie, allergieën en astma

Dit project is een onderdeel van een wereldwijde ombouw van MSD-logo’s naar het logo van Organon. Haaxman heeft de vestigingen in Oss en Heist in België mogen ombouwen.

De uitdagingen waren daarbij divers. Technisch vanwege montage op grote hoogte, organisatorisch vanwege het uitvoeren werkzaamheden op het terrein van een chemische industrie in het algemeen, waarbij het plaatsen van o.a. bewegwijzering in de grond, nauwkeurige voorbereiding vraagt. Daarbij moest het project internationale afgestemd worden met ander locaties. Tot slot een esthetische uitdaging gelet op de bijzondere gevel in Oss.