Premier Suites Amsterdam goed zichtbaar!

PS Premier Suites Amsterdam (Gebouw Hourglass - Zuidas)

Haaxman Lichtreclame BV verzorgde dit project van A (ontwerp & vergunningaanvraag) tot Z (productie, montage en uiteraard onderhoud).

PREMIER SUITES PLUS Amsterdam biedt luxueuze en volledig ingerichte appartementen aan, perfect voor zowel een kort als lang verblijf. Deze appartementen zijn een fantastisch alternatief voor een traditioneel hotelverblijf, omdat ze de ruimte en het comfort van thuis bieden, maar dan wel in een stijlvolle omgeving en zonder de beperkingen van een hotelkamer. Of u Amsterdam nu bezoekt voor zaken, voor een stedentrip, of op reis bent met vrienden of familie, u kunt genieten van de ruimte en het gemak van uw eigen, volledig gemeubeld, serviced appartement in Amsterdam.

Haaxman Lichtreclame BV uit Mijdrecht produceerde en monteerde de fraaie lichtreclames voor PS Premier Suites boven de luifel en tegen de hoogbouw!
 De grotere letters zijn vervaardigd als een profiel 4 (met een aluminium sponning), de kleinere letters als een profiel 6 doosletter (zonder zichtbare sponning). Verlichting d.m.v. energiezuinige ledverlichting.
In hetzelfde pand (Hourglass) is ook Loyens&Loeff gevestigd waar Haaxman Lichtreclame BV ook de lichtreclame voor heeft mogen verzorgen!
Al met al een gaaf pand met fraaie lijnen en absoluut een fraai visitekaartje voor zowel Loyens&Loeff als Premier Suites.


Wilt u óók eens kennismaken met onze (licht)reclame specialisten? Een (vrijblijvende) afspraak is zó gemaakt! Mail info@haaxman.com of bel met 0297 38 33 44 en vraag naar Ernst Schreurs of Edwin ter Linden.
#lichtreclame
#vergunningaanvraag
#haaxman
#premiersuites