Flagshipstore Under Armour in Amsterdam

Veel atleten kiezen voor Under Armour. Met de komst van de eerste flagshipstore van Europa in Amsterdam, is de Kalverstraat weer voorzien van een mooie gevelreclame van Haaxman Lichtreclame.

Under Armour heeft gekozen voor verschillende reclame uitingen aan de gevel. Zo is er gebruik gemaakt van doosletters, maar ook een lichtbak. Het was tijdens deze opdracht van belang de corporate identity van Under Armour te vertalen in de lichtreclames. Door een tevreden klant achter te laten kan de conclusie worden getrokken dat dit ook is gelukt en daar is Haaxman altijd erg blij mee.

 

De tekst aan de gevelband is uiteraard conform de huisstijl van Under Armour. Er is hier gekozen voor een letterprofiel 8 tekst. Voor de lichtbak is gekozen om een doorgestoken logo en tekst toe te passen. Dit geeft een erg mooi effect! Door LED verlichting te gebruiken is het een duurzame en maatschappelijk verantwoorde lichtreclame geworden. Haaxman verkreeg de opdracht van Under Armour via Tetris Design & Build.

 

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in een tekst die past bij uw organisatie en herkenbaarheid creëert? Neem dan contact op met ons met behulp van het contactformulier.