Haaxman heeft het Ommelander Ziekenhuis in Groningen voorzien van twee mooie lichtreclames!

Voor het Ommelander Ziekenhuis in Groningen is Haaxman Lichtreclame naar het noorden van het land gereisd. Wij hebben een aantal mooie teksten gemonteerd. Het eindresultaat? Wij vinden het prachtig!

Het Ommelander Ziekenhuis heeft gekozen om op verschillende posities op het gebouw een naam aanduiding te plaatsen. Zo is er bij de hoofdingang een tekst met behulp van een gebogen constructie, om een rond deel van het gebouw, geplaatst. Door de precisie waarmee Haaxman zelf de constructie heeft geproduceerd, paste het precies. Ook is er gekozen om aan een vlakke gevel een geveltekst te plaatsen. De resultaten hiervan zijn indrukwekkend.

 

Het Ommelander Ziekenhuis heeft gekozen voor een profiel 5 tekst, waarbij “Ommelander Ziekenhuis” een dikker lettertype heeft ten opzichte van “Groningen”.

Wij kijken graag naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw organisatie. Haaxman voorziet u van een gevelreclame met de juiste prijs/kwaliteit verhouding dat pas in elk budget. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier. Belt u ons liever? Dat kan op het volgende nummer: 0297 38 33 44.