HUB Studios in Amsterdam kiest voor een Haaxman lichtreclame!

Het concept van HUB studios is uniek en vernieuwend. Haaxman Lichtreclame heeft een aantal mooie reclame-uitingen mogen verzorgen in opdracht van HUB Studios.

Haaxman Lichtreclame heeft voor twee locaties van HUB studios verlichte en onverlichte reclames mogen leveren. Uiteraard zijn we hier erg blij mee. Waar we nog blijer mee zijn is het eindresultaat.

Naast een eerder geleverde reclame door Haaxman Lichtreclame (Le Pain Quotidien aan de Linnaeusstraat in Amsterdam) hebben wij voor HUB Studios een lichtbak mogen plaatsen. Er is gekozen om de letters “HUB” door te steken en de letters “Studios” achterliggend te houden, net als bij Le Pain Quotidien. Hierdoor is een mooi speels effect ontstaan. Om de lichtbak een extra functie te geven, is er een LED spot verwerkt in de onderzijde van de bak zodat de entree verlicht wordt. Ook is er een RVS geborsteld paneel geplaatst met het logo en het huisnummer van HUB Studios.

Voor de andere locatie, aan de Rijtuigenhof, heeft HUB Studios ervoor gekozen om “HUB” verlicht te laten plaatsen en “Studios” onverlicht te laten. De letters HUB zijn voorzien van indirecte verlichting zodat er een aura om de letters verschijnt als de lichtreclame aan staat.

Haaxman Lichtreclame is van alle markten thuis. Of het nu gaat om lichtbakken, borden voor de nummering/huisnummer borden, verlichte of onverlichte gevelteksten en bewegwijzering? U bent bij Haaxman Lichtreclame aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met ons via ons contactformulier.