Het Emigranten Hotel in Uithoorn kiest voor twee logo's

Voor het Emigranten Hotel in Uithoorn is gekozen voor twee identieke logo’s aan beide zijden van het pand. Kijk snel verder voor het eindresultaat!

TUPLA Vastgoed heeft voor het Emigranten Hotel in Uithoorn gekozen voor een LED gevelreclame. Het eindresultaat van de twee logo’s is erg mooi, al zeggen we het zelf! De teksten lijken in het ontwerp van het pand opgenomen te zijn doordat er rekening is gehouden met de kleuren van de gevels.

 

Zowel het logo als de tekst zijn uitgevoerd in profiel 6. Het logo is voorzien van een opaal groene kap en de teksten zijn voorzien van opalen witte fonds. Om ervoor te zorgen dat het een maatschappelijk verantwoorde lichtreclame is, wordt er gebruik gemaakt van witte energiezuinige LED verlichting. Zo komen de kleuren ’s avonds goed tot hun recht.

 

Alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat de gevelreclame past bij de huisstijl van TUPLA Vastgoed. Dit is één van de redenen om te kiezen voor Haaxman Lichtreclame. Benieuwd naar de andere redenen? Neem dan eens contact op met ons! Dit kan via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 0297 38 33 44.