Tot Maandag, is een bekend begrip voor Haaxman Lichtreclame.

Als leverancier van Maandag® zegt Haaxman regelmatig tot maandag tegen Maandag®. Bent u ook benieuwd naar welke Maandag® Haaxman deze keer ging? Kijk dan verder!

Haaxman Lichtreclame voorziet Maandag® landelijk van haar reclame-uitingen. Wij zorgen ervoor dat ongeacht het type pand, de hoogte van de op te hangen reclame-uiting of complexiteit van het plaatsen dat Maandag® is verzekerd van een lichtreclame die past bij haar corporate identity. Deze keer zijn we in Zeeland om Maandag® in Middelburg te voorzien van haar geveltekst.

De huisstijl van Maandag® is kenmerkend door de witte tekst “tot” en de groene kleur van de tekst “maandag”.  De teksten van Maandag® worden in een profiel 6 doosletter uitgevoerd. Een profiel 6 letter zorgt ervoor dat de tekst een strakke uitstraling heeft doordat er geen omranding is. Daarnaast zijn lichten de doosletters met behulp van LED verlichting aan de voorkant van de tekst door. Hierdoor blijft de lichtreclame zeker niet onopgemerkt!

Door de wensen van de klant te begrijpen en de huisstijl te kennen, zorgt Haaxman Lichtreclame ervoor dat Maandag® zich geen zorgen meer hoeft te maken om de gevelreclame. Bent u ook op zoek naar een leverancier die met u meedenkt en werk uit handen neemt? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame op het juiste adres. Haaxman heeft meer dan 125 jaar ervaring! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor langere termijn samenwerkingen. Neem vrijblijvend contact op met ons doormiddel van ons contactformulier of bel naar 0297383344!