Veel NS stations zijn niet meer onbekend voor Haaxman Lichtreclame.

Haaxman Lichtreclame is al jarenlang leverancier van de NS en voorziet verschillende NS stations van lichtreclames. Wie kent deze nou niet?

Voor Haaxman Lichtreclame zijn veel van de ruim 400, ja het zijn er écht zoveel, stations niet meer onbekend. Om de reizigers van de NS te kunnen informeren over de tijd heeft Haaxman ook voor een aantal stations de klokken mogen verzorgen.

 

Alle NS stations zijn voorzien van de zelfde soort lichtreclame. Veelal het NS logo gevolgd door de naam van het betreffende station. In sommige gevallen is het logo van de vervoerder van de betreffende stad ook opgenomen in de tekst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de huisstijl van de NS en de herkenbaarheid ten alle tijden is terug te vinden in de gevelreclame. Door LED verlichting toe te passen zijn de teksten naast herkenbaar ook duurzaam. Hieronder ziet u een aantal NS stations die zijn voorzien van een Haaxman lichtreclame!

 

Bent u ook opzoek naar een langere termijn relatie met een lichtreclame leverancier? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden! Of het nu gaat om een éénmalige samenwerking óf langere termijn samenwerking, bij Haaxman Lichtreclame bent u altijd op het juiste adres.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het volgende nummer 0297383344.