Hampton by Hilton in Antwerpen is voorzien van verschillende reclame uitingen!

Haaxman Lichtreclame is naast lichtreclame leverancier ook leverancier van onverlichte teksten, bewegwijzering, banieren, vlaggen, reclame masten en alle soorten signing. Kijk snel verder waar Hampton by Hilton in Antwerpen voor koos!

Haaxman heeft door de jaren heen veel hotels voorzien van alle reclame uitingen in- en rondom de panden. Voor een filiaal van Hampton by Hilton in Antwerpen heeft Haaxman verschillende reclame uitingen mogen leveren. Naast de verlichte geveltekst “Hampton by Hilton” heeft Haaxman Lichtreclame ook de banieren,  vlaggen en een onverlicht bord geleverd. Alles bij elkaar zorgt voor de juiste uitstraling van de gevel van het hotel, die past bij de huisstijl en corporate identity van Hampton by Hilton.

 

Bij Haaxman kunt u er op vertrouwen dat uw huisstijl aan de buitenzijde van uw pand zichtbaar wordt. Naast deze zichtbaarheid zorgen onze adviseurs ervoor dat u uw reclame uiting herkenbaarheid en vindbaarheid creëert.

 

Bent u ook opzoek naar een betrouwbare leverancier die van alle markten thuis is? Dan bent u bij Haaxman op de juiste plaats. Als eerste lichtreclame bedrijf is Haaxman sinds 1894 zijn wij specialist in verlichte en onverlichte gevelteksten, signing, reclamemasten, banieren, vlaggen en bewegwijzering. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het volgende nummer 0297383344.