Haaxman Lichtreclame verwelkomt MullerVisual met een kleurrijke lichtreclame

Voor Haaxman was het deze keer een thuiswedstrijd. Wij heten MullerVisual van harte welkom in Mijdrecht. Als klap op de vuurpijl hebben wij het nieuwe pand van MullerVisual voorzien van een kleurige geveltekst. Bent u ook benieuwd naar het resultaat? Kijk dan verder!

MullerVisual is al meer dan negentig jaar een begrip in Nederland. Dankzij hun innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn ze één van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-onderneming, met nog steeds de persoonlijke service van een familiebedrijf. 

 

Om kenbaar te maken dat MullerVisual zich heeft gevestigd aan de Communicatieweg 1 is samen gekeken naar een passende reclame uiting. In overleg is gekozen om de tekst MullerVisual uit te voeren in doosletters en het logo uit te voeren in een lichtbak. De letters zijn dusdanig hoog dat deze goed zichtbaar zijn vanaf de N201 tot ruim 200 meter. Dit zorgt voor een uitstekende herkenbaarheid en vindbaarheid van MullerVisual. Ook hebben wij zorg gedragen voor het demonteren van de oude tekst (evenals gemonteerd door Haaxman Lichtreclame).

 

Bent u ook opzoek naar identiteit en herkenbaarheid aan de gevel of misschien wel op het dak? Neem vrijblijvend contact met ons op met behulp van ons contactformulier. Wilt u ons telefonisch spreken? Dat kan door te bellen naar 0297383344! Onze adviseurs staan klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie!