Kraft Heinz is voorzien van een Haaxman lichtreclame!

Haaxman Lichtreclame heeft in opdracht van CBRE een mooie geveltekst mogen leveren aan Kraft Heinz. Amsterdam is weer een Haaxman lichtreclame rijker! Bekijk snel het resultaat.

Kraft Heinz, bekend van vele levensmiddelen, maar toch zal één product voor vrijwel iedereen herkenbaar zijn: Heinz Tomatenketchup! Daarnaast zijn er natuurlijk nog tientallen andere producten die herkenbaar zijn.

 

Voor het kantoor van Kraft Heinz in Amsterdam is gekozen voor een profiel 8 letter. De gehele tekst heeft een lengte van ruim 8 meter en 1,25 meter hoog. Dit is ook wel nodig aangezien de tekst op zo’n 45 meter hoogte hangt. Doordat de letters van Kraft Heinz zijn uitgevoerd in een profiel 8, worden niet alleen de voorkant van de letters, maar ook de zijkanten van de letters verlicht. Hierdoor ontstaat er een aura van wit licht om de blauwe en rode letters van de tekst. Doordat de voorkant van de letters geen sponning hebben, kunnen we wel zeggen dat het een hele strakke letters zijn!

 

Herkenbaarheid is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een groot merk als Kraft Heinz en dit hebben wij dan ook weten te waarborgen. Bij Haaxman Lichtreclame kunt u er altijd van op aan dat de gevelreclame voldoet aan uw huisstijl. Daarnaast is de gehele installatie voorzien van LED verlichting, waardoor het ook nog eens een milieuvriendelijke en duurzame installatie is.

 

Bent u ook opzoek naar gevelreclame die voldoet aan alle eisen en wensen vanuit een huisstijl? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame aan het juiste adres. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Weet u al wat u wilt? Geen probleem, met de juiste gegevens ontvangt u zo snel als mogelijk een offerte van ons! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0297 38 33 44.