Deze keer hebben wij de eindbestemming bereikt met...

Voor het nieuwe kantoor van TomTom in Eindhoven is vindbaarheid erg belangrijk. Haaxman Lichtreclame BV heeft samen met TomTom een route uitgestippeld en dit heeft geleid tot de volgende eindbestemming!

TomTom zal voor niemand onbekend zijn. Het is Europa's grootste en wereldwijd één van de marktleiders van navigatietoepassingen. Iedereen heeft wel eens een eindbestemming bereikt met TomTom.

Haaxman Lichtreclame en TomTom hebben in eerste instantie gekeken naar mogelijkheden voor lichtreclame op het dak. Door de aanwezigheid van de groenstrook was dit geen optie. Uiteindelijk is er gekozen voor een profiel 1 tekst met opliggende neon outline met een LED verlicht logo in profiel 6. Om alles zo strak mogelijk te houden zijn de letters voorzien van een inwendig frame. Al met al zijn zij blij met het eindresultaat en denken wij dat iedereen de weg zal vinden naar het nieuwe kantoor van TomTom (mét of zonder hulp van de TomTom navigatie)!

Bent u ook geïnteresseerd in een échte eyecatcher binnen uw organisatie, welke herkenbaarheid en vindbaarheid uitdraagt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0297383344 of neem vrijblijvend contact op met ons doormiddel van het contactformulier!

Wij navigeren graag op zeer korte termijn naar uw adres.