Als twee goed geoliede bedrijven gingen we te werk!

Valvoline heeft voor haar nieuwe kantoor op Moerdijk gekozen voor een verlichtte doekbak. Niet zomaar een doekbak, maar een 18,9m2 grote doekbak!

Met een hoogte van 2,25 meter en een lengte van 8,4 meter, is Valvoline nu zeker vindbaar op Moerdijk!

 

Valvoline staat natuurlijk bekend om haar verschillende oliën en andere vloeistoffen voor auto’s en motors. Daarom zijn Valvoline en Haaxman Lichtreclame BV als twee goed geoliede bedrijven de samenwerking aangegaan en binnen een mum van tijd was er resultaat. Naast de enorme bak heeft Haaxman ook verschillende safety sing (signing) objecten geleverd waaronder een verbodsbord en een gevaarlijke stoffen bord.

 

De nieuwe locatie van Valvoline is met behulp van Haaxman Lichtreclame vindbaar en herkenbaar. Daarnaast worden de bezoekers en medewerkers geattendeerd op niet toegankelijke en gevaarlijke plekken. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner waarbij u ervan op aan kunt dat de lichtreclame, bewegwijzering en signing volledig uit handen wordt genomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons. Wilt u advies? Dan komen we graag op korte termijn bij u langs!