Haaxman Lichtreclame verzorgt de luifeltekst van Medisch Centrum Hoog Lede

Haaxman Lichtreclame heeft in opdracht van Ouwehand Bouw voor Medisch Centrum Hoog Lede in Vlaardingen een fraaie luifeltekst mogen leveren. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk snel verder!

Voor deze luifeltekst is gekozen voor onverlichte doosletters met een witte voorzijde en een zwarte zij-en achterkant. Er is gekozen voor een donkere zij-en achterkant vanwege de raampartij die uitkijkt op de luifel. Het was de wens om een zo minimalistisch mogelijke constructie te maken. Doordat Haaxman Lichtreclame vroegtijdig bij het project betrokken was is er in samenspraak met de constructeur van het project gekeken naar voorbereidende maatregelen om de constructie van de gevelreclame direct te bevestigen aan de luifel middels voetplaten. Op deze manier was het niet nodig om ballastblokken met L-steunen te gebruiken en is de wens van de klant in vervulling gegaan.

Om de luifeltekst wel leesbaar te maken vanaf de voorzijde van het pand is gekozen om de voorkant van de doosletter wit te maken. Ook is er een LED contour lijn aangebracht om de tekst aan te lichten vanaf de onderzijde, zodat deze ook in de avond goed leesbaar is. Zoals eerder is aangegeven moest de constructie van de gevelreclame zo minimalistisch mogelijk zijn, door het frame dezelfde kleur te maken als de letters, valt deze nóg minder op.

Al met al heeft Haaxman Lichtreclame geprobeerd een passende oplossingen te vinden voor alle wensen en voorkeuren van de klant. Wij zijn van mening dat dit ook zeker is gelukt!

Loopt u tegen één of meerdere problemen aan tijdens het bedenken en ontwerpen van uw gevelreclame? Haaxman denkt graag met u mee. Met 125 jaar ervaring werpen wij graag ons licht over uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.