Welke kleur kiest MAVO Centraal uit Rotterdam?

Haaxman Lichtreclame heeft Mavo Centraal in Rotterdam voorzien van een unieke lichtreclame. Deze RGB LED reclame zal veel bekijks trekken! Kiezen ze voor één kleur of gaan ze voor een verloop van meerdere kleuren?

Vaak kiest men voor een lichtreclame waarbij gebruik wordt gemaakt van LED verlichting. Dit heeft te maken met het maatschappelijk verantwoorde aspect. Zo zijn bijvoorbeeld de energiekosten aanzienlijk lager ten opzichte van de verlichting die voorheen werd gebruikt. Hierdoor kan een duurzame en milieuvriendelijke installatie worden gebruikt. Een andere mooi voordeel van LED verlichting is dat wanneer gebruik gemaakt wordt van RGB ledjes in plaats van witgekleurde ledjes, de verlichting naar eigen kleurwens kan worden aangepast.

Voor Mavo Centraal in Rotterdam was deze optie een leuke mogelijkheid om een échte eyecatcher te maken van haar naam. Door gebruik te maken van RGB ledjes in plaats van reguliere witte ledjes kan de kleur van de lichtreclame in vele verschillende kleuren worden ingesteld. Daarnaast kan door de speciale controller ook gekozen worden voor verschillende kleurverloopeffecten. Uiteraard kan er ook één kleur gekozen worden!

Wist u dat;
als alle drie kleuren tegelijk branden, er witte verlichting ontstaat? En wist u dat RGB de afkorting is van de drie kleuren ledjes die worden gebruikt, namelijk rood, groen en blauw?

Of het nu gaat om een witgekleurde LED tekst of een meerkleurige LED tekst doormiddel van RGB ledjes, bij Haaxman bent u aan het juiste adres. Wij kijken graag wat mogelijk is binnen uw budget, huisstijl en wensen. Wij werpen graag ons licht over uw situatie! Neem contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail via ons contactformulier.