Konings-Zuivel in Bleiswijk kiest voor een Haaxman gevelreclame!

Bleiswijk is weer een Haaxman gevelreclame rijker. Voor het nieuwbouwpand van Konings-Zuivel heeft Haaxman Lichtreclame de belettering mogen verzorgen. Bent u benieuwd waar u Konings-Zuivel aan kunt herkennen? Kijk dan snel verder!

Haaxman Lichtreclame heeft Konings-Zuivel geadviseerd welke gevelreclame het beste zou passen bij de uitstraling die zij wilde bereiken. Uiteindelijk is gekozen voor twee logo’s van Konings-Zuivel, uitgevoerd in een profiel 4 lichtbak op twee gevels. Vanwege de corporate identity zijn de afrondingen van het logo ook doorgevoerd in de lichtbakken. De acrylaat voorplaat werd full colour geprint en met een uv beschermlaag gelamineerd om de kleuren (ook op de langere termijn) te behouden.

Daarnaast is gekozen voor twee keer de tekst ‘Driving Food Forward’. Deze is uitgevoerd in profiel 5. Bent u benieuwd naar wat de profielen precies inhouden? Kijk dan verder op onze pagina letterprofielen. Uiteraard is het ook mogelijk de profielen te zien in onze showroom, de koffie staat al klaar!

De gehele installatie is voorzien van LED verlichting. Hierdoor is er sprake van duurzame en milieuvriendelijke gevelreclames, die nog jaren mee zullen gaan! Dat de reclames van Konings-Zuivel prima zichtbaar zijn kunt u het beste zelf beoordelen! Als u op de A12 kiest voor de afslag Bleiswijk is het pand niet te missen! 

Bij Haaxman Lichtreclame bent u verzekerd van het juiste advies. Wij denken graag met u mee en als sparringpartner helpen wij u graag om keuzes te maken. Daarnaast ontzorgen wij u in het gehele proces. Haaxman Lichtreclame is telefonisch bereikbaar op 0297383344 of per mail via het contactformulier.