Onverlichte gevelreclame voor Somfy in Hoofddorp geleverd door Haaxman Lichtreclame

Het nieuwe hoofdkantoor van Somfy in Hoofddorp is voorzien van meerdere gevelreclame uitingen. Haaxman Lichtreclame heeft een onverlichte tekst geleverd, maar ook een contour gesneden vinyltekst. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Bij Haaxman bent u op de juiste plaats als het aankomt op onverlichte teksten of signing. Dit schitterende project laat dit weer zien. Als één van de oudste lichtreclame bedrijven van Nederland hebben wij door de jaren heen veel meer producten te bieden dan alleen lichtreclame. Wilt u weten welke producten wij aanbieden: op onze producten pagina vindt u een overzicht van al deze producten.

De wens van Somfy was om voor hun nieuwe kantoor een onverlichte geveltekst in profiel 01 te produceren en tegen de gevel te monteren en een strakke vinyltekst tegen de polycarbonaat ramen aan te brengen.De kenmerkende vorm van het Somfy logo komt op deze wijze prima tot zijn recht.

Met een lengte van bijna 12 meter en een hoogte van ruim 3 meter is Somfy zeker zichtbaar en vindbaar in Hoofddorp!

Tot slot hebben wij ook de docknummers geleverd. Het nieuwbouw pand van Somfy heeft namelijk zes docks. Omdat bij de docks gebruik is gemaakt van golvende gevelbeplating is in overleg gekozen om de nummers te verlijmen op een achter letter. Hierdoor is er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar waardoor de strakke uitstraling gewaarborgd blijft!

Bij Haaxman Lichtreclame denken wij graag met u mee en laten wij met plezier ons licht schijnen over uw pand. Mocht u zelf al weten wat u wilt en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Ook dan bent u bij Haaxman op de juiste plaats. Wij werken graag vrijblijvend een voorstel en offerte voor u uit. Neem contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail via ons contactformulier.