Haaxman levert de (licht)reclame voor Hanos in Hengelo!

Het is niet de eerste keer dat Hanos kiest voor Haaxman. In 2015 hebben wij voor Hanos in Delft alle reclame objecten mogen leveren. Des te leuker was het voor ons om Hanos in Hengelo te voorzien van alle reclame objecten.

Er zijn meerdere gevelreclames in de vorm van losse doosletters op het pand aangebracht. Met elk een lengte van ruim 10 meter, juist daardoor is Hanos herkenbaar en vindbaar! Tevens hebben wij ook grote teksten in de buurt van de ingang geplaatst. Deze zijn 7,5 meter lang en van een ruime afstand zichtbaar.

Daarnaast zijn er acht lichtbakken van ruim drie meter breed en bijna vier meter hoog bij de ingang geplaatst. Deze bakken dienen als actiebakken. Boven de entree/uitgang hebben wij lichtbakken geplaatst om deze aan te duiden.

Tot slot is de kenmerkende vorm van het pand doormiddel van een paarse NEON contour geaccentueerd. De lengte van deze contour is ruim 140 meter. Hiermee is het pand, net zoals het pand in Delft, opvallend in de wijde omgeving van Hengelo! Komende vanaf Duitsland zal het u zeker niet ontgaan!

Wilt u ook een pand dat veel bekijks zal trekken, vindbaar is en past bij uw corporate identity? Bij Haaxman Lichtreclame bent u dan op de juiste plaats. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Komt u liever bij ons in de showroom kijken? Geen enkel probleem, want de koffie staat al klaar. Neem contact op met ons doormiddel van het contactformulier of bel ons op 0297383344.