Niet alleen lichtreclame, maar ook bewegwijzering bij Haaxman!

Naast het herkenbaar en zichtbaar maken van uw bedrijf kan Haaxman Lichtreclame ook de helpende hand bieden om uw bezoekers en klanten wegwijs te maken in- en rondom uw pand!

Zoals u weet is Haaxman Lichtreclame van alle markten thuis. Onze bedrijfsnaam doet wel eens denken dat u bij Haaxman alleen terecht kunt voor lichtreclame. Niet is minder waar! Door de jaren heen zijn er vele producten toegevoegd aan het assortiment van Haaxman, waaronder ook bewegwijzering. Voor alle andere producten, kijk hier verder!

Het belang van goede bewegwijzering wordt vaak onderschat. Klanttevredenheid is van essentieel belang is om klanten te behouden en het helpt als uw bezoekers en klanten correct door uw pand of op uw terrein worden begeleidt. Niets is frustrerender dan het niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent!

Bezoekers en leveranciers dienen dus correct te worden begeleid op uw terrein. Met terreinen soms zo groot als meerdere voetbalvelden is het logisch dat zonder correcte bewegwijzering uw bezoekers en leveranciers moeite hebben om de juiste weg te vinden.

Haaxman kan voor zowel in als rondom het pand de uitkomst bieden! Het is al meerdere keren ter sprake gekomen maar bewegwijzering is de uitkomst om dit soort situaties te vermijden.

Op basis van plattegronden van het gebouw en/of het terrein en door u specifiek aangegeven (knel)punten stellen wij een bewegwijzeringsplan op. Vervolgens kijken wij samen met u of al deze punten correct zijn weergegeven. Vervolgens worden er ontwerpen gemaakt die passen bij uw corporate identity en uiteraard de uitstraling van uw pand. En zodra het plan en de lay-out zijn geaccordeerd, kunnen we beginnen met de productie en montage! Voor bewegwijzering rondom het pand kijken wij natuurlijk ook naar de type voertuigen die zich op het terrein bevinden, dit om de hoogte en de grootte van de bewegwijzering te bepalen.

Haaxman Lichtreclame is uw partner op het gebied van reclame uitingen in- en rondom elk pand! Wilt u vrijblijvend kennis maken met ons? Dat kan. Wij komen graag bij u langs of ontvangen u bij ons in de showroom. Weet u al wat u wilt? Dan werken wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit. Stuur ons vandaag nog de gegevens toe via ons contactformulier! Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0297 38 33 44. Wij wijzen u graag de weg!