Kouwenhoven Vlees kiest voor Haaxman

Kouwenhoven Vlees uit Amsterdam is onlangs verhuisd naar de nieuwe vestiging op Almere Poort. Omdat de opdrachtgever Haaxman nog kende uit de tijd dat deze nog in Ouderkerk aan de Amstel gevestigd waren wilde hij persé dat Haaxman de opdracht kreeg.

Gekozen is voor een profiel 4 logo en profiel 5 tekst. En oordeel zelf; ziet het er niet prachtig uit? De letters zijn los tegen de gevel gemonteerd en voorzien van een energiezuinige led verlichting.

Het projectmanagement tijdens de nieuwbouw was in handen van Promad:

De referentie van de projectmanager van Promad, René Kuster luidt:

Als opdrachtgever kan het een lastige stap zijn om in zee te gaan met een nieuwe en (voor ons) onbekende partij, doordat de ervaring en samenwerking met een concullega vertrouwd is. Echter is er in goed onderling overleg met de eindklant gekozen om Haaxman Lichtreclame de opdracht te gunnen voor het leveren en plaatsen van 2 stuks verlichte gevelreclames. Voor ons een nieuwe partij die, na afronding van de werkzaamheden ons vertrouwen heeft gewonnen. Een juiste voorbereiding, goede communicatie en adequaat handelen heeft het nieuwe bedrijfspand van Kouwenhoven twee fantastische gevelreclames opgeleverd.