Muurteksten in NEON, Haaxman Lichtreclame kan het allemaal!

Hansgrohe heeft gekozen voor twee échte eyecatchers in hun nieuwe showroom in Amsterdam, geleverd door Haaxman Lichtreclame! Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Zoals u inmiddels weet is Haaxman Lichtreclame één van de grondleggers van NEON reclame in Nederland. In 1922 heeft Haaxman NEON geïntroduceerd in Nederland.

Tegenwoordig wordt NEON niet meer zo vaak toegepast bij lichtreclames. In de meeste gevallen kiest men voor LED als lichtbron. Wij bij Haaxman Lichtreclame zijn van mening dat de schoonheid van NEON niet vergeten mag worden. NEON kan en mag in zijn hoedanigheid aan de voorzijde van letters gezien worden. En met een uitstalingshoek van 380 graden is er geen LED die daar tegenop kan! Verder zijn er veel kleuren om uit te kiezen! Zo hebben wij ook voor Hansgrohe in Amsterdam een tweetal teksten mogen leveren, uitgevoerd in, u raadt het al NEON!

De eerste tekst is bevestigd tegen een muur. De tweede tekst daarentegen was een stuk uitdagender om te monteren. Deze is namelijk gemonteerd op houten latjes. Het was een hele uitdaging om zo min mogelijk bevestigingsmateriaal te zien. Al met al is dit gelukt en is er een unieke look gecreëerd.

Bent u ook op zoek naar een eyecatcher in of rondom uw pand? Haaxman Lichtreclame denkt graag met u mee! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0297383344 of mail ons doormiddel van het contactformulier!