NTS Eindhoven voorzien van een gevelreclame aan een glasgevel

NTS heeft voor de locatie in Eindhoven gekozen voor een lichtreclame van Haaxman! Kijk verder voor het eindresultaat!

NTS heeft voor haar hoofdkantoor in Eindhoven gekozen voor een groot logo met ledverlichting. NTS is wereldwijd actief. Het belang van de vertaling van de huisstijl naar een reclameobject is van groot belang. Haaxman Lichtreclame heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan waarbij dit van belang was, dus hier weten wij raad mee!

De ronde vorm heeft een diameter van 4,5 meter. De tekst bestaat uit drie losse delen, namelijk de tekst NTS in het midden en twee losse delen aan de boven-en onderzijde hiervan die de cirkel vormen. Ook zijn er drie vormenbestaande uit een driehoek, rondje en vierkant verwerkt in het logo. De tekst is uitgevoerd in profiel 6, De kenmerken van deze letters zijn o.a. de strakheid van het logo (omdat de sponning ontbreekt) en de mooie uitlichting naar voren.

Wat het project bijzonder maakt is het feit dat de tekst bijna onzichtbaar aan de gevel is bevestigd omdat de constructie achter het logo precies op de kozijn stijlen valt.

Haaxman Lichtreclame is sinds 1894 actief in de markt en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in huisstijlen. Bij Haaxman bent u dus op de juiste plaats om uw huisstijl te laten vertalen naar (licht)reclame. Wij denken graag vrijblijvend met u mee aan oplossingen voor meer herkenbaarheid en vindbaarheid. Daarnaast zijn onze LED oplossingen duurzaam en milieuvriendelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0297383344 of maak gebruik van ons contactformulier om ons een bericht toe te sturen.