De Piaggio van Ristorante La Lotteria

Haaxman Lichtreclame is ook gespecialiseerd in het verzorgen van lichtreclame aan bijzondere objecten. Zo ook het tuinornament in de vorm van een Piaggio van Ristorante La Lotteria in Amsterdam.

Wij kregen de opdracht om van de Piaggio een échte eyecatcher te maken. Dit hebben wij gedaan door de voorkant volledig te wrappen met een full colour print. Daarnaast hebben wij delen van de houten achterbak beplakt met full colour prints.

Vervolgens hebben we de Piaggio aan drie zijden van lichtreclame voorzien. We hebben gekozen voor een lichtreclame bestaande uit letters van acrylaat met een ingegoten LED verlichting. Deze letters zijn afgewerkt met translucente groene kwaliteits vinyl. De letters zijn naar voren en naar achteren lichtdoorlatend. De verlichting voor dit bijzondere project is de spreekwoordelijke 'kers op de taart'!

Al met al is het een project geworden dat wij niet snel zullen vergeten en wij zijn er zeker van dat de Piaggio veel bekijks zal trekken. Bent u op zoek naar een speciaal object voor uw terrein? Wij denken graag met u mee. Kijk ook eens op onze specials pagina ter inspiratie!

Haaxman Lichtreclame is van alle markten thuis. Of het nu gaat om specials, gevelreclame, lichtbakken of bewegwijzering, U bent bij Haaxman Lichtreclame altijd aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met ons via ons contactformulier of bel naar 0297383344.