McDermott kiest voor de Haagse Skyline en een Haaxman lichtreclame!

Geen hoogte is te hoog voor Haaxman Lichtreclame. Daarom was de gevelreclame van McDermott in Den Haag op 65 meter hoogte geen enkel probleem!

Als groot olie-en gasbedrijf mag uw? naam niet ontbreken op het pand waar u zich in vestigt. Met een lengte van 15 meter en een letterhoogte van ruim 1,50 meter is deze lichtreclame van een ruime afstand te zien en te lezen. Dit mag ook wel, want gezien het pand waarin McDermott zich heeft gevestigd is één van de panden van de Haagse skyline! Op hetzelfde pand monteerde Haaxman eerder het verlichte logo van CB&I.

McDermott heeft gekozen voor twee logo’s op het pand. De lichtreclame is uitgevoerd in een zgn. profiel 4 doosletter. Eén gevelreclame heeft een wit gekleurde fondplaat. De sponning en de letters zelf zijn uitgevoerd in de blauwe huisstijl kleur. De fondplaat van de andere lichtreclame heeft overdag een blauwe kleur. Als de lichtreclame aan staat licht de tekst wit op. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van blauwe “gaatjes” folie. De groene “underline” is daarentegen bij beide teksten zowel overdag als in de avond groen!

Om dit alles te kunnen monteren is er vanwege de montagehoogte een speciaal frame gemaakt van staal. Dat doormiddel van op maat gemaakte steunen tegen de gevel is  gemonteerd. Door een goede voorbereidingen hebben wij in de montage in twee zaterdagen kunnen realiseren. Daarvoor was het nodig om, naast een 200 tons kraan, ook een wegafzetting te regelen. Het ontzorgen van onze klanten zien wij als essentieel deel van onze service.

Bij Haaxman Lichtreclame vinden wij voor elk pand een gepaste oplossing voor de buitenbelettering. Daarnaast natuurlijk ook voor de bewegwijzering, signing en eventuele LED scherm oplossingen. Verder regelen we graag alle bijkomende zaken zoals gemeentelijke vergunningen, eventuele wegafzettingen en zelfs het demonteren en volgens de meest recente milieueisen afvoeren van de oude gevelteksten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Bel ons op 0297 38 33 44 of stuur ons een bericht via het contactformulier.