Haaxman Lichtreclame maakt Isoveen vindbaar in Roelofarendsveen

Voor Unisol in Roelofarendsveen hebben wij meerdere reclame uitingen mogen produceren en monteren. Deze keer een lichtreclame mét LED contour van ruim 16 meter voor Isoveen, dat er pal naast ligt!

Het pand van Isoveen in Roelofarendsveen is inmiddels een échte eyecatcher geworden. De gevelreclame is uitgevoerd in een profiel 8. Kenmerkend aan dit profiel is dat de zij- en voorkanten van de letters van opaal lichtdoorlatend acrylaat zijn. De voorzijde is in de huisstijlkleuren van Isoveen uitgevoerd. De bodem van het profiel is van aluminium en hierop zijn de LED’s gemonteerd. In vergelijking met andere profielen is er meer uitstraling  naar zij- en voorkanten voor deze vorm van lichtreclame. Naast profiel 8 hebben wij veel meer profielen, klik hier om deze te bekijken!

Er is ruim 16 meter aan LED contour gemonteerd. Aan de voorzijde van het pand is een stuk van 10 meter LED contour geplaatst. Rechts van het logo is 4,75 meter aan LED contour geplaatst en tot slot gaat 2 meter LED contour de hoek om. Hier tussen is het logo van Isoveen geplaatst, dat met een lengte van bijna 6,5 meter en een hoogte van bijna 1 meter niet te missen is Dit zorgt ervoor dat het pand van Isoveen de juiste zichtbaarheid en vindbaarheid heeft.

Wilt u van uw pand ook een échte eyecatcher maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Haaxman Lichtreclame. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bekijken en te bespreken. Weet u al wat u wil? Geen enkel probleem, wij werken vrijblijvend een offerte voor u uit. Haaxman Lichtreclame is sinds 1894 de betrouwbare partner van vele bedrijven. Wie weet bent u de volgende? Bij ons bent u verzekerd van een volledig ontzorgt traject waarin wij zorg dragen voor de vergunningsaanvraag, eventuele wegafzettingen en andere bijkomende zaken. Haaxman Lichtreclame, u ziet dat het werkt! Bel ons op 0297383344 of mail ons met doormiddel van het contactformulier!