Haaxman Lichtreclame voorziet het Leonardo Hotel in Amsterdam op 65 meter hoogte van haar gevelreclame!

Haaxman Lichtreclame levert aan meerdere hotels en hotelketens. Deze keer hebben wij de buitenbelettering van het Leonardo Hotel in Amsterdam mogen leveren!

Eerder heeft u al gelezen dat geen hoogte te hoog is voor Haaxman Lichtreclame. De lichtreclames in de vorm van doosletters en een lichtbak hangen namelijk op 65 meter hoogte. Het pand is voorzien van drie lichtreclames. Eén daarvan is 2,5 meter hoog en de andere twee ruim 1,5 meter hoog. De teksten zijn allemaal uitgevoerd in een profiel 4 doosletter. De doosletters zijn in de rode huisstijlkleur van Leonardo Hotel gepoedercoat. Ook zijn de fondplaten voorzien van deze rode huisstijlkleur. Naast de doosletters hebben wij ook een lichtbak van ruim 3 x 3 meter geproduceerd en gemonteerd. Deze is beplakt met contour uitgesneden vinyl van het Leonardo Hotel logo. Al met al zijn het gevelreclames die vanaf grote afstand te zien zijn, waardoor de gasten het hotel zeker zullen vinden en het beeldmerk van Leonardo Hotels duidelijk gecommuniceerd wordt!

Haaxman Lichtreclame kan elke huisstijl “vertalen” naar lichtreclame, gevelreclame of signing. Wij zijn door de jaren heen niet alleen voor hotelketens, maar ook retailketens en fastfoodketens een betrouwbare partner. Bij Haaxman Lichtreclame denken wij graag met u mee en ontzorgen wij u van A tot Z. Wij komen graag bij u langs of ontvangen u bij ons in de showroom. Hier kunt u alle type doosletters zien. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen via ons contactformulier of bel ons op 0297 38 33 44.