Kennedy Van der Laan is gevallen voor de charme van NEON

NEON! Haaxman Lichtreclame is altijd verrast als een opdrachtgever kiest voor NEON! Kennedy Van der Laan heeft niet één maar twee keer gekozen voor NEON. Eerder al in het pand en nu een NEON reclame aan de gevel.

In een eerder stadium heeft Kennedy Van der Laan gekozen voor een binnentekst uitgevoerd in NEON. Het eindresultaat hiervan is hieronder terug te vinden. Kennedy Van der Laan kan haar cliënten verlichtend ontvangen in het nieuwe kantoor! Door nauwe samenwerking met de architect hebben we kunnen realiseren dat de installatie mooi is gemonteerd tegen de muur, met de voedingen onzichtbaar weggewerkt in de muur.

Naast de binnentekst heeft Kennedy Van der Laan ook voor een neontekst tegen de gevel gekozen. Deze tekst is uitgevoerd in profiel 1 met uitwendige NEON. Door de schuine dakrand is de bovenzijde van de letters direct tegen de gevel bevestigd en de onderzijde doormiddel van op maat gemaakte steunen. Het eindresultaat is een schitterende tekst die doormiddel van een dimmer kan worden aangepast aan de gewenste lichtsterkte. Ook is deze installatie voorzien van een tijdklok die ervoor zorgt dat de NEON installatie op bepaalde tijden kan aan- en uitschakelen.

Voor Haaxman Lichtreclame zijn NEON reclames altijd bijzonder. Als grondlegger van deze vorm van lichtreclame zijn wij altijd trots als wij er weer één mogen leveren. Bent u ook op zoek naar een echte eyecatcher in of rondom uw pand? Of dit nu NEON moet zijn óf een andere vorm van lichtreclame, bij Haaxman bent u altijd op de juiste plaats. Geen gevel is ons te hoog, geen gebouw te complex óf te moeilijk. Bij Haaxman Lichtreclame weten wij altijd uw wens te vervullen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen via het contactformulier of bel ons op 0297383344. Wilt u eens komen kijken in onze showroom? Dat is geen probleem!