Is uw lichtreclame al winterproof?

De zomerperiode kenmerkt zich door avonden waarbij het langer duurt voor het donker wordt. Ook is het ‘s-ochtends al vroeg licht. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven niet zien of hun lichtreclame nog goed functioneert.

Met de dichterbij komende winterperiode is het natuurlijk fijn als uw gevelreclame goed functioneert en zonder storingen of mankementen brandt. Dit is één van de specialisaties van Haaxman Lichtreclame. Na 125 jaar voeren wij nog steeds met veel zorg en vakkundigheid onderhoud en reparaties uit. Wij helpen u dan ook graag om uw lichtreclame helemaal winterproof te maken!

Hoe doen we dit?

Wij komen graag bij u op locatie langs om de lichtreclame volledig te controleren. Hierbij checken wij uw lichtreclame op technische storingen (zoals delen die niet meer branden en/of delen die knipperen) en maken wij uw lichtreclame volledig schoon. Door vuil kunnen er namelijk schaduwen ontstaan in uw gevelreclame. Ook controleren wij de lichtreclame op eventuele kapotte delen. 

Omdat bij veel bedrijven de gevelreclame niet op ooghoogte hangt maken wij foto’s van het geheel en overleggen altijd met u wat uw wens is indien er delen kapot zijn. Bij akkoord voor het uitvoeren van de reparaties of het onderhoud zullen wij bij technische storingen direct de oorzaak achterhalen en deze verhelpen. Ook maken wij alle delen van uw gevelreclame open om schoon te maken. 

Waarom kiezen voor Haaxman Lichtreclame?

Als oudste lichtreclame bedrijf in Nederland hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan in reparatie en onderhoud. Bovendien kunnen wij ook gevelreclames repareren en onderhouden die niet door ons zijn geplaatst. Hierdoor is iedereen welkom bij Haaxman Lichtreclame. Bij Haaxman bent u écht aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden voor het winterproof maken van uw lichtreclame te bespreken. Bel ons op 0297383344 of mail of met behulp van ons contactformulier