De letterhoogte van Bol.com is zelfs niet te hoog voor Haaxman Lichtreclame!

Dat geen (montage) hoogte te hoog is voor Haaxman Lichtreclame hebben we recent met twee projecten kunnen belichten. U heeft gezien dat zowel McDermott (Den Haag) als het Leonardo Hotel (Amsterdam) -op 65 meter hoogte- werden gemonteerd door ons! Met dit project laten wij u zien dat geen letterhoogte te hoog is voor Haaxman Lichtreclame!

Bol.com heeft voor het pand in Waalwijk gekozen voor een lichtreclame van Haaxman. Met een teksthoogte van ruim 4,5 meter en een tekstlengte van ruim 26 meter, kan er gesproken worden van een lichtreclame van een bijzonder groot formaat!

Om de vindbaarheid en herkenbaarheid te waarborgen hebben we geadviseerd om letters van dit formaat te gebruiken. Zo zijn de letters namelijk in verhouding tot het pand én kan de tekst Bol.com van ruime afstand worden gelezen.

De tekst is uitgevoerd als een ingespannen doekletter met een witte voorzijde. Naast de tekst Bol.com hebben wij het ronde logo van Bol.com geplaatst. Deze is opgebouwd uit een achter paneel met inwendige constructie en hierop het logo in de vorm van een doosletters bevestigd. Dit logo heeft een diameter van bijna 4,4 meter. Ten behoeve van de montage aan de gevel hebben we speciale stalen steunen gemonteerd.

Al met al zijn wij erg trots op het resultaat en dit mooie project! Haaxman Lichtreclame is 125 jaar actief in de (licht)reclame branche en daarmee het oudste lichtreclame bedrijf van Nederland. Door de jaren heen hebben wij grote en kleine lichtreclames mogen leveren aan nationale maar ook internationale bedrijven. Wij zijn dan ook blij met het vertrouwen van Bol.com in Haaxman Lichtreclame voor dit mooie project!

Bent u op zoek naar kwaliteit, vakmanschap en de juiste service? Bij Haaxman Lichtreclame bent u op het juiste adres! Grote gevel- en dakreclames, kleine (licht)reclames, NEON reclame voor binnen en buiten, zuilen, signing in- en rondom uw pand, banieren met vlaggen en LED schermen, zijn een greep uit de producten die wij kunnen leveren. Wij komen graag (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en zo ook uw pand te voorzien van een lichtreclame van Haaxman! Bel ons op 0297383344 of mail ons!