Van Lego kun je alles maken!

Hoewel dit jarenlang de reclame slogan was van Lego hebben zij toch gekozen voor een lichtreclame van Haaxman Lichtreclame. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

In opdracht van Viceroys Retail Construction B.V. hebben wij de Lego Store in Winkelcentrum Hoog Catharijne mogen voorzien van deze bijzondere gevelreclame. De lichtbak voor Lego bestaat namelijk uit een aluminium achterkant met daarop een acrylaat kap. Deze kap heeft de rode huisstijl kleur van Lego! De zijkanten van de Lego lichtbak zijn ook van acrylaat en lichten door. Uit de voorzijde is een deel uitgefreesd en is de tekst LEGO ingelegd. Deze tekst bestaat uit drie uitgefreesde acrylaat delen: geel, zwart en wit. Uitgevoerd in de huisstijl kleuren van Lego.

Wat dit project extra bijzonder maakt is dat het geheel is bevestigd door een glasplaat heen. Het eindresultaat van zowel de bak als de montage is hiermee erg strak!

Door de ervaring die Haaxman Lichtreclame door de jaren heen heeft opgedaan hebben wij voor veel uitdagingen dé oplossing! Haaxman Lichtreclame is innovatief binnen de branche. Door “out-of-the-box” te denken kunnen wij naast standaardoplossingen ook juiste maatwerkoplossingen aanbieden.

Heeft u iets in gedachte voor uw bedrijf en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem eens vrijblijvend contact op met Haaxman Lichtreclame. Wij denken graag met u mee! Mail of bel ons direct! Mailen kan met het contactformulier of bel ons op 0297383344.