Textaafoam krijgt gevelreclame op het nieuwe pand in Tilburg door Haaxman Lichtreclame

Tilburg is weer een lichtreclame rijker! Haaxman Lichtreclame leverde aan Textaafoam twee teksten met totaal een tekstlengte van 45 meter!

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Textaafoam in Tilburg hebben wij twee gevelteksten mogen produceren en monteren. Met een totale tekstlengte van 45 meter is Textaafoam verzekerd van de juiste zichtbaarheid en vindbaarheid! Daarnaast zijn beide gevelreclames uitgevoerd met LED verlichting waardoor de lichtreclame ook nog eens duurzaam en energiezuinig is!

Beide gevelteksten zijn in profiel 4 uitgevoerd. Hierbij straalt het licht naar voren uit. De grootste tekst heeft een tekstlengte van 25 meter waarbij het logo van Textaafoam ruim 2,6 meter hoog is. De tweede tekst heeft een lengte van 20 meter. Hierbij is het logo van Textaafoam ruim 2,1 meter hoog. Al met al is er sprake van twee groot formaat lichtreclames die in de wijde omgeving zichtbaar  zijn!

U bent bij Haaxman Lichtreclame dus altijd op de juiste plaats voor alle reclame uitingen in- en rondom uw pand. Als oudste lichtreclamebedrijf van Nederland hebben wij door de jaren heen voldoende ervaring opgedaan om oplossingen te vinden die passen bij uw pand en uitstraling. Geen enkel pand is hetzelfde, daarom vraagt elke lichtreclame ook om een maatwerk oplossing. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Wilt u alle letterprofielen zien? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.

A BUSINESS WITH NO SIGN IS A SIGN OF NO BUSINESS!