Wat was het toch weer een bijzonder jaar!

2019 is voorbij gevlogen en wat kijken wij uit naar 2020! Nóg meer mooie projecten en nóg meer lichtreclames van Haaxman Lichtreclame BV die Nederland en omstreken verrijken!

Wij beginnen met het bedanken van iedereen die (weer) voor Haaxman Lichtreclame heeft gekozen en ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Voor Haaxman Lichtreclame is het jaar in een lichtflits voorbijgegaan. En wij kijken uit naar weer een mooi jaar. Waarin wij hopen voor onze bestaande én nieuwe relaties weer mooie reclames te mogen leveren. We wensen iedereen de beste wensen en alvast een gelukkig én verlichtend nieuwjaar!

Zoals vele zullen weten is 2019 een extra bijzonder jaar voor ons omdat het ook nog eens het jubileum jaar van Haaxman is. Het 125-jarig bestaan is namelijk een feit! Dit hebben we bezegeld met ons eigen jubileum bier. Dit speciaal bier bevat 12,5% alcohol, waar bewust voor is gekozen om symbolisch weer op 125 uit te komen! Met veel trots proosten wij het nieuwe jaar in!

Last but not least, tijdens de feestdagen en de oudejaarswisseling hebben wij aangepaste openingstijden. Op 25, 26 en 27 december 2019 en 1 januari 2020 zijn wij gesloten. De overige dagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0297383344 of per mail op info@haaxman.com.