Lichtreclame voor AQ Group in Utrecht

AQ Group in Utrecht heeft gekozen voor reclame van Haaxman Lichtreclame! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan verder!

Het nieuwbouw pand van AQ Group bevindt zich in Utrechtse wijk Leidsche Rijn, naast winkelcentrum The Wall. Haaxman Lichtreclame heeft meerdere reclame-uitingen mogen verzorgen voor AQ Group. Zo is het ronde logo van AQ Group in zowel een verlichte als onverlichte variant aangebracht op het pand. De onverlichte variant heeft een diameter van 2,2 meter. De verlichte variant is nog nét een stukje groter met een diameter van 2,6 meter. De letters en de ronding zijn geheel van opaal acrylaat en stralen rondom licht uit. In de avondsituatie valt er strijklicht op het blauwe vlak wat een bijzondere look geeft aan de tekst.

Daarnaast is er ook een onverlichte zuil van 3 meter hoog geplaatst door Haaxman Lichtreclame. Deze zuil dient als bewegwijzeringsobject voor leveranciers en bezoekers. Tot slot hebben wij ook parkeerborden geleverd zodat bezoekers in één oogopslag zien waar ze kunnen parkeren.

Haaxman Lichtreclame heeft niet alleen het pand vindbaar gemaakt, maar ook de leveranciers en bezoekers wegwijs gemaakt op het terrein. Bent u ook op zoek naar een totaalaanbieder voor wat betreft de signing van uw pand? Neem contact op met Haaxman Lichtreclame door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van ons contactformulier.