Glasgevel van Bredenoord voorzien van lichtreclame van Haaxman uit Mijdrecht

Glasgevels en lichtreclames? Dat is voor Haaxman Lichtreclame geen enkel probleem! Wij vinden hiervoor altijd een oplossing.

Eerder hebben wij al projecten uitgevoerd waarbij lichtreclames bevestigd zijn aan glasgevels. Voor Bredenoord in Apeldoorn hebben wij een tekst met logo bevestigd boven de entree, die, u raadt het al, van glas is! De letters zijn voor gemonteerd op een frame in de vorm van de letters en vervolgens bevestigd aan de glasgevel. De overige drie logo’s konden aan de gevelbeplating, die niet van glas was, worden bevestigd. Al met al is er een bijzonder resultaat behaald en is Bredenoord verzekerd van zichtbaarheid en vindbaarheid in Apeldoorn.

De letters zijn vrij van een sponning, wat kenmerkend is aan profiel 6. Dit zorgt voor een hele strakke uitstraling die past bij het pand van Bredenoord. Het logo heeft een diameter van net geen meter.

De teksten zijn niet groot van formaat, maar mede door de letters uit te voeren in profiel 6 en de bevestiging voor de glasgevel entree is het wel weer een bijzondere gevelreclame geworden!

Heeft u een pand waarbij glas de hoofdrol speelt? Haaxman Lichtreclame helpt u graag bij het verzorgen van de juiste gevelreclame. Wij hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgedaan op dit gebied en laten deze expertise graag aan u zien! Geen gevel is te complex voor Haaxman.

Neem vrijblijvend contact op met ons door te mailen met behulp van ons contactformulier!