Indirecte gevelreclame tekst voor De Hillegomschool in Amsterdam geleverd door Haaxman Lichtreclame

De Hillegomschool in Amsterdam kiest voor een hele subtiele lichtreclame van Haaxman! Benieuwd naar het resultaat?

Dat Haaxman Lichtreclame wel raad weet met gevels die anders zijn dan anders is wel gebleken. Zo is ook de gevelreclame voor De Hillegomschool met uiterste precisie geplaatst. Door de ronde vormen in de gevel kon de tekst niet recht op de gevel gemonteerd worden. De letter zijn voor gemonteerd op een op maat gemaakt frame. Het frame is precies gebogen naar de vorm van het pand. De letters zijn iets op afstand bevestigd van de gevel.

De letters zijn indirect verlicht. Dit houdt in dat de lichtreclame aan de achterzijde licht geeft. Doordat de letters op afstand zijn bevestigd, ontstaat er een bijzonder mooi resultaat als de installatie brandt. De zwarte letters zijn goed zichtbaar in de avondsituatie door het aura dat om de letters zichtbaar is. Al met al een bijzondere gevelreclame voor De Hillegomschool in Amsterdam!

Naast de gevelreclame hebben wij ook de huisnummering geleverd aan De Hillegom School. Er is gekozen voor onverlichte zwarte acrylox matte cijfers met een hoogte van 120 mm en deze zijn gemonteerd met behulp van afstandsteunen tegen de gevel.

Bent u ook opzoek naar een elegante lichtreclame voor uw pand? Neem vrijblijvend contact op met Haaxman Lichtreclame. Sinds 1894 dé nummer 1 specialist in lichtreclame, gevelreclame, bewegwijzering, signing, reclamemasten én NEON reclame!