Lichtreclame NS Station Amersfoort en NS Station Eindhoven geleverd door Haaxman Lichtreclame!

De lichtreclames van de NS stations in Nederland worden geleverd door Haaxman Lichtreclame. Als jarenlange vaste leverancier zijn wij daarom ook trots op elk NS station in Nederland waarvan wij de gevelreclame hebben geleverd.. Omdat elk station dezelfde uitstraling moet hebben staat uniformiteit centraal. Als specialist in huisstijlen is ook deze ‘huisstijl’ geen enkel probleem voor Haaxman!

Deze keer hebben wij station Amersfoort en Eindhoven mogen omdopen tot Centraal Station. Om als Centraal Station omgedoopt te mogen worden moet er worden voldaan aan een aantal criteria, zo moeten er dagelijks minimaal 40.000 reizigers zijn bij het desbetreffende station én moet de stad minimaal 100.000 inwoners hebben. Zowel Amersfoort als Eindhoven voldoen aan deze eisen en heten inmiddels zo!

Haaxman is door de jaren heen gespecialiseerd in het waarborgen van de uniformiteit vanuit verschillende branches. Denk aan de hotellerie, restaurants, retailers en flexwerkplek aanbieders. U bent bij Haaxman Lichtreclame altijd verzekerd van de juiste uitstraling voor-en bij elk pand! Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van ons contactformulier. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om uw panden te voorzien van de lichtreclame!