Mooie onverlichte reclame voor Vissers Ploegmakers

Voor Aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers in Oss heeft Haaxman twee onverlichte gevelteksten mogen verzorgen. Bent u ook benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan verder.

Vissers Ploegmakers is een volledig zelfstandig bedrijf. Opgericht in 1988. Vanuit het grondverzet, maar al snel doorgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf, dat als hoofdaannemer in de grond- wegen- en waterbouw mag bogen op een breed scala aan succesvol gerealiseerde projecten; voor bedrijfsleven en overheid.

 

Altijd in control
Misschien wel de belangrijkste eigenschap van het bedrijf is dat zij heel sterk zijn in het onder controle houden van projecten. Dat heeft te maken met de mensen die daar werken, hun specifieke competenties, met de relatief grote hoeveelheid materieel die zij als hoofdaannemer in eigen beheer hebben, de partners met wie zij samenwerken, hun positief-kritische instelling en met de aan henzelf opgelegde eis om te blijven innoveren.

Haaxman Lichtreclame verkreeg de opdracht voor de onverlichte gevelreclame voor het nieuwe pand in Oss. We denken hét visitekaartje voor dit bedrijf!

 

Wij voorzien u graag van een soortgelijke onverlichte geveltekst? Of bent u toch opzoek naar een verlichte gevelreclame? Dat is natuurlijk ook geen probleem, neem gerust contact op met ons via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.