Advies op afstand voor uw gevelreclame door Haaxman Lichtreclame

Zoals iedereen weet is wereldwijd het coronavirus hét nieuws van de dag. Het verzoek om thuis te werken houdt in dat fysieke afspraken in de aankomende periode niet mogelijk zijn. Hoe gaan we hiermee om?

Anno 2020 zijn er gelukkig veel manieren om het werk voort te zetten zonder fysiek op kantoor aanwezig te hoeven zijn. Zo hebben wij bij Haaxman Lichtreclame BV ook alternatieven methoden om toch overleg te hebben met huidige en nieuwe klanten. Wij willen u natuurlijk in deze tijd graag adviseren en voorzien van de juiste informatie. Ook spreken wij graag de mogelijkheden met u door voor wat betreft de gevelreclame, signing en bewegwijzering van uw pand!

Tot de mogelijkheden behoort Facetime/Skype/Starleaf/Videobellen met behulp van Whatsapp en overleggen met behulp van Microsoft Teams. Al deze manieren van communiceren hebben wij per direct ter beschikking gesteld om zo onze dienstverlening voort te kunnen zetten.

Wij verwachten u in de aankomende periode op deze manier van dienst te kunnen zijn en komen graag weer bij u langs zodra er meer grip op het virus is! Tot die tijd zien we u met behulp van de online mogelijkheden! Neem contact op met ons door te mailen naar ons met behulp van ons contactformulier en we maken graag een digitale afspraak met u!