Voor NTS in Nijmegen heeft Haaxman de lichtreclame geleverd en gemonteerd voor de glasvliesgevel

Na de lichtreclame van NTS te Eindhoven is ook NTS Nijmegen aan de beurt! Ook is hier weer de lichtreclame bijna onzichtbaar aan de gevel bevestigd. Kijk snel verder voor het eindresultaat!

Men heeft voor twee lichtreclames gekozen voor het pand in Eindhoven. Eén van de teksten is gemonteerd voor een glazen gevel en de andere tekst hoog op het pand. Beide teksten kunnen worden gedimd, waardoor de lichtsterkte naar eigen invulling kan worden ingesteld. De letters zijn, net zoals in Eindhoven, uitgevoerd in profiel 6. Dit profiel heeft geen zichtbare sponning en een schitterende uitlichting naar voren.

Door gebruik te maken van hetzelfde profiel, dezelfde soort constructie en bevestigingsmethode, blijft de huisstijl behouden. Haaxman Lichtreclame heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van huisstijlen. Met een hoogte van drie meter is de tekst van geruime afstand te zien. Het pand van NTS heeft hierdoor de juiste zichtbaarheid.

Bent u opzoek naar een vaste leverancier voor de gevelreclame? Neem vrijblijvend contact op met Haaxman. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden tot samenwerking en bespreken gelijk de mogelijkheden voor uw pand. Geen gevel is te complex voor Haaxman Lichtreclame, u kunt met elk vraagstuk bij ons terecht! Bel ons op 0297383344 of mail ons met behulp van ons contactformulier.