Daktekst voor Startwell ter vervanging van Honeywell in Amsterdam door Haaxman Lichtreclame

Dakreclame voor Startwell in Amsterdam! Geleverd door Haaxman uit Mijdrecht. Kijk snel naar het eindresultaat!

Reclame op het dak, daar zijn wij bij Haaxman Lichtreclame o.a.in gespecialiseerd. Deze keer hebben wij in Amsterdam Startwell mogen voorzien van deze reclame. Het pand is voor ons bekend, voorheen was Honeywell gevestigd in dit pand en daar had Haaxman ook de dakreclame geleverd. De tekst is uitgevoerd in verlichte profiel 4 doosletters met heldere zwarte omlijning en een witte opaal fondplaat. De letters zijn bijna 1,5 meter hoog en de tekst is ruim 14 meter lang. Door de reclame op het dak is Startwell van ruime afstand zichtbaar en goed vindbaar.

Zichtbaarheid is van essentieel belang vanaf de voor het pand liggende drukbezochte snelweg. Bij zo’n locatie is 24/7 reclame mogelijk door alle passanten. Om hier optimaal gebruik van te maken is het van belang het juiste advies te krijgen. Bij Haaxman Lichtreclame bent u verzekerd van het beste advies als het aankomt op reclame-uitingen in- en rondom een pand. Wij hebben in de afgelopen 125 jaar veel ervaring opgedaan met alle soorten van lichtreclame en we zijn als oudste lichtreclame bedrijf van Nederland in staat u vakkundig advies te geven. Ons specialisme is door de jaren heen uitgebreid van lichtreclame (LED en neon) tot aan signing, bewegwijzering, het leveren van reclamemasten én vlaggenmasten met banieren. Wij zijn een totaalleverancier voor al uw reclame uitingen. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om u een advies op maat te geven.

Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297-383344 of mail ons met behulp van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op en plannen graag een afspraak bij u óf bij ons in. In onze showroom heten wij u van harte welkom om de letterprofielen te bekijken die bruikbaar zijn voor uw toekomstige gevelreclame.