Regus en Significant in het Rivoli gebouw in Utrecht Leidsche Rijn

Gevelreclame voor Regus en Significant in het Rivoli gebouw in Utrecht Leidsche Rijn. Bekijk het eindresultaat van dit project hier!

Regus is geen onbekende voor Haaxman Lichtreclame. Als vaste leverancier voor deze landelijke speler kennen wij de huisstijl van Regus op ons duimpje! Toch is elk project uniek en vraagt elk project om een eigen benadering!

Significant, de andere huurder van het Rivoli gebouw, is een nieuwe relatie van Haaxman. We hebben de armen ineengeslagen en ervoor gezorgd dat de wensen van de huurders, verhuurder én welstandscommissie op één lijn zijn . Zo is er een uniformiteit ontstaan ondanks dat er twee verschillende bedrijven gevestigd zijn in het gebouw. Beide logo’s zijn uitgevoerd in profiel 3 RVS wat zich kenmerkt door de verlichting vanuit de achterzijde van de letters.

Naast de gevelreclame zijn ervoor zowel Regus als Significant dubbelzijdige lichtbakken geproduceerd en gemonteerd. De lichtbakken zijn voorzien van fullcolour opdrukken en zijn voor beide bedrijven in het zelfde formaat geleverd. Wel is gekozen voor verschillende kleuren, zo is de lichtbak van Regus zwart en die van Significant donkerblauw!

Naast de buitenbeletteringen heeft Haaxman ook alle bewegwijzering in het pand mogen verzorgen voor zowel Regus als Significant. Denk aan raamfolies en stickers bij de liften en op deuren. Het pand is op het gebied van alle Visuals geheel gebruiksklaar afgeleverd. Iedereen kan nu met gemak de juiste weg vinden in het pand!

Bent u ook op zoek naar een leverancier van gevelreclame, lichtbakken en signing? Die de belangen van verschillende betrokken partijen kan behartigen? Maar die er ook voor kan zorgen dat uw pand uniformiteit uitstraalt? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame op het juiste adres. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken! Onze adviseurs geven u vrijblijvend advies en denken graag met u mee! Met meer dan 125 jaar ervaring in het vak bent u altijd verzekerd van passend advies.