Lichtreclame van KPN Security Services op het voormalige pand van QSight IT

Door een eerdere overname en nu landelijke naamswijziging hebben wij de lichtreclame aangepast! Bekijk het resultaat hier.

KPN Security Services, de verzamelnaam van verschillende securityspecialisten waaronder QSight IT, is voorzien van nieuwe lichtreclame. In het verleden leverde Haaxman Lichtreclame de lichtreclame van QSight IT in Delft. Het pand was dus al bekend bij Haaxman. Door de bijzondere positie van de gevelreclame was het destijds een uitdaging om de reclame te monteren. Deze keer ging het een stuk makkelijker!

Na de demontage van de eerder geleverde tekst hebben wij de nieuwe tekst KPN met vignet gemonteerd. De reclame is uitgevoerd als een profiel 6 tekst. Het vignet is uitgevoerd als doeklichtbak. Met een totale lengte van ruim 8,5 meter en hoogte van ruim 3,5 meter zijn de tekst en het vignet van geruime afstand leesbaar.

Demontage van oude gevelreclame of vervangen van bestaande gevelreclame? Ook hiervoor bent u bij Haaxman Lichtreclame op de juiste plaats! Zoals eerder aangegeven is KPN Security Services de verzamelnaam van verschillende securityspeciallisten die nu onder één naam doorgaan. Haaxman heeft op twee andere locaties oude gevelreclames verwijderd en op één locatie twee oude KPN teksten en vignetten vervangen voor nieuwe. Met meer dan 125 jaar ervaring heeft Haaxman door de jaren heen veel reclames gedemonteerd en vervangen. U bent ten alle tijden verzekerd van vakwerk bij ons!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij komen graag bij u langs of nodigen u uit in de showroom. Zo kunt u direct zien wat de mogelijkheden zijn. Bel op 0297383344 of stuur een bericht via het contactformulier!