Gevelreclame voor Koopman International in Emmeloord geleverd door Haaxman

Voor de uitbreiding van het pand van Koopman International in Emmeloord heeft Haaxman Lichtreclame twee gevelreclames geleverd. Bekijk hier het project.

Gevelreclame zorgt voor juiste zichtbaarheid en vindbaarheid van een pand. Voor uitbreiding van Koopman International, een internationaal opererend handelshuis, zijn twee gevelreclames op het pand gemonteerd. Beide teksten zijn in profiel 5 uitgevoerd, het logo in profiel 4. De gevelreclame van Koopman is van groot formaat. Eén tekst is 16 meter lang en het logo van deze tekst is 1,5 meter hoog, deze tekst is bijna 0,9 meter hoog. De tweede tekst is bijna 24 meter lang en het logo van deze tekst is 2,2 meter hoog. de letters van deze tekst zijn 1,25 meter hoog

Bij Haaxman zijn we gespecialiseerd om te werken met letters en logo’s van groot formaat. Met meer dan 125 jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van zowel kleine als grote gevelreclames. Daarnaast is Haaxman door de jaren heen ook gespecialiseerd in reclamemasten, bewegwijzering / wayfinding en signing. Ook hebben wij oplossingen voor al uw digital signing vraagstukken zoals LED schermen voor zowel in- als outdoor, kiosken en touchscreen schermen! Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Kan dat nu niet op locatie? Geen probleem! Wij maken graag kennis met u met behulp van bijvoorbeeld videobellen of Microsoft Teams. Mail ons met het contactformulier of bel ons op 0297383344.