Corona preventiemateriaal bij Haaxman Lichtreclame

Inmiddels is de 1,5 meter samenleving een nationaal begrip. Binnen alle (openbare) gebouwen en bedrijven worden maatregelen genomen om deze samenleving in de praktijk te brengen. Haaxman Lichtreclame zorgt voor alle materialen die hier voor nodig zijn!

Corona preventiemateriaal is van essentieel belang binnen de huidige samenleving. Om 1,5-meterproof te zijn is duidelijke en heldere communicatie noodzakelijk. Hoewel de meeste mensen de richtlijnen van het RIVM kennen, helpt het om uw medewerkers en bezoekers hier toch aan te herinneren. Bij Haaxman Lichtreclame kunt u terecht voor alle COVID-19 preventie materiaal. Denk aan corona stickers, RIVM richtlijnen stickers, handgel dispensers, 1,5 meter afstand vloerstickers en  pijlen om de looprichting aan te duiden. Tevens bieden wij ook corona tussenschotten aan. Veilig voor in de horeca tussen tafels en maar ook op kantoor! Bent u op zoek naar iets anders? Geen probleem! Wij denken graag met u mee!

Alle producten zijn op zeer korte termijn leverbaar en naar wens aan te passen. Er zijn standaardproducten verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om de corona preventiematerialen in uw huisstijl uit te voeren. Bestellen doet u door te mailen met ons contactformulier of bel ons op 0297383344. Voor advies komen wij graag bij u langs (wel op 1,5 meter afstand!).